Home Beli? realme 7i – Abang Pilih Yang Mana, Hijau Atau Biru?

realme 7i – Abang Pilih Yang Mana, Hijau Atau Biru?

by ATAN x MG

Berita baik untuk realme fans, realme 7i akan mula dijual di butik jualan rasmi mereka pada 17 Oct ini. Selain menawarkan variance 8GB/128GB pada harga yang mampu milik, peranti ini bakal menjadi “pisang goreng panas”. Bukan dapat fon saja guys, realme jugak payung kita dengan realme Buds Classic guys !

So, pada yang sangkut dengan PKPD 14 hari, korang survey realme 7i ni. Ye la kan, kalau takat nak work from home tu, dengan spec yang ditawarkan realme 7i ni dah lebih dari cukup guys.

Variance color yang available di pasaran adalah Aurora Green dan Polar Blue.

Untuk jualan online, korang boleh dapatkan realme 7i di Lazada official store realme . Siap dapat freegift realme powerbank 2 yang seksi tu guys ! Betul-betul berbaloi guys ! Dare To Leap

You may also like

Leave a Comment