Home Game Korang selalu beli “Diamond @ UC” kat mana? Mari beli sini harga murah gila !!

Korang selalu beli “Diamond @ UC” kat mana? Mari beli sini harga murah gila !!

by ATAN x MG

KachiShop, sebuah platform global yang membolehkan pemain membeli barangan dalam permainan mudah alih, telah dilancarkan secara rasmi di Malaysia. Platform dalam talian ini menawarkan tambah nilai eksklusif serta promosi dan tawaran hebat, sesuai untuk meningkatkan prestasi permainan anda.

Diskaun 50% Untuk Pengguna Baru

Sempena pelancaran ini, KachiShop mengadakan promosi khas Rujuk dan Dapat mulai sekarang hingga 22 April 2022. Pengguna berpeluang memperoleh sehingga 2,196 berlian di Mobile Legends Bang Bang apabila korang merujuk rakan ke KachiShop. Setiap rujukan yang berjaya membolehkan pengguna baharu menerima kupon diskaun sebanyak 50% untuk digunakan di KachiShop. Selain itu, pengguna baharu akan menerima 70 berlian apabila membuat transaksi kali pertama. Dapatkan 2,196 berlian percuma setelah membuat 20 pembelian yang berjaya melalui pautan rujukan!

KachiShop menawarkan pelbagai tawaran tambah nilai dalam permainan mudah alih. Dengan KachiShop, pengguna berpeluang menerima diskaun sehingga 26% untuk pembelian mereka.

Pengguna juga boleh membeli barangan daripada permainan mudah alih popular seperti Mobile Legends Bang Bang, PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile dan State of Survival. Melalui Kachisop, korang akan menerima pembelian korang terus ke akaun permainan sebaik sahaja pembayaran dibuat. Pembelian boleh dibuat dengan mudah melalui aplikasi pembayaran yang dipercayai di Malaysia termasuk Touch ‘n Go eWallet, GrabPay dan Boost eWallet.

Keselamatan adalah keutamaan utama untuk KachiShop. Dengan kerjasama permainan mudah alih popular seperti Mobile Legends Bang Bang, dan Xiaomi, salah satu jenama telefon pintar global terkemuka, KachiShop memastikan setiap transaksi adalah selamat dan terjamin. Dengan sokongan besar di sebalik jenama, KachiShop ialah  sebuah platform paling dipercayai seluruh dunia. Sekiranya anda menghadapi sebarang masalah, Kachishop menyediakan sokongan dalam talian 24 jam dengan setiap kes dinilai oleh pasukan pakar.

Jom topup disini KachiShop

Leave a Comment